برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
فهرست
نمایش همه تصاویر

کاغذ کادو با شعار تو را من چشم در راهم 45*60 (700603)

کاغذ کادو تک عددی با شعار "تو را من چشم در راهم"

ابعاد: 45*60 سانتی متر

شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی

در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی

هدایای خود را بسته بندی کنید و جلوه زیباتری به هدیه خود بدهید

‎13,900 تومان
نوع کاغذ
  • گلاسه
  • تحریر
موجود در انبار 800 قلم
با خرید 2 عدد از این محصول 1 سکه به شما تعلق می گیرد
خروج
کد محصول:
20002088
توضیحات

این محصول در دو نوع تحریر و گلاسه می باشد که به هدیه ای که شما به عزیزانتان می دهید جلوه زیباتری می دهد چون یاد و خاطر امام زمان عج را هم زنده نگه می دارید

این محصول با نقش های زیبا  طراحی شده که در کنار آن متن زیبای تو را من چشم در راهم نقش بسته است.

تفاوت این کاغذ کادو مذهبی با محصولات مشابه در حس معنوی و ترویج شعائرالله می باشد 

جزئیات محصول
20002088
مرتبط با نام اهل البیت علیهم السلام
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
مناسبت اصلی
نیمه شعبان
جنس

تحریر
ابعاد
45*60 سانتی متر
گروه سنی
کودک تا بزرگسال
وزن با بسته‌بندی
20 گرم
نظرات خریداران
نمایش همه
پیشنهاد کاربران
7 محصول دیگر در این شاخه:
‎11,000 تومان
کاغذ کادو تک عددی با شعار "من غدیری ام" ابعاد: 45*60 سانتی متر شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی  در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را بسته بندی کنید و جلوه زیباتری به...
‎12,000 تومان
کاغذ کادو تک عددی با شعار "امام زمان مهربون من با کارای خوبم دوست شما می مونم" ابعاد: 45*60 سانتی متر شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی  در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود...
‎14,200 تومان
کاغذ کادو تک عددی با شعار " تا نیایی گره از کار بشر وا نشود" ابعاد: 50*70 سانتی متر شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی  در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را بسته بندی کنید...
‎10,500 تومان
کاغذ کادو مناسب برای بسته بندی هدایای شما در انواع مناسبت ها جنس این محصول از نوع تحریر  می باشد  شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را...

حساب کاربری

خانه

جستجو و دسته بندی

محصولات منتخب غدیر

محصولات منتخب محرم

برای ذخیره محصولات مورد علاقه تان وارد حساب کاربری شوید.

ورود