برای محصولات بیشتر کلیک کنید.
هیچ محصولی پیدا نشد.
فهرست
نمایش همه تصاویر

کاغذ کادو طرح کودکانه با شعار امام زمان مهربون من با کارای خوبم دوست شما می مونم 45*60 (700602)

کاغذ کادو تک عددی با شعار

"امام زمان مهربون من با کارای خوبم دوست شما می مونم"

ابعاد: 45*60 سانتی متر

شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی

در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی

هدایای خود را بسته بندی کنید و جلوه زیباتری به هدیه خود بدهید

‎12,000 تومان
نوع کاغذ
  • گلاسه
  • تحریر
موجود در انبار 25 قلم
با خرید 2 عدد از این محصول 1 سکه به شما تعلق می گیرد
خروج
کد محصول:
20002089
توضیحات

این کاغذ کادو برای کادو کردن هدایای نیمه شعبان گزینه بسیار مناسبی است.

این کاغذ کادو کودکانه از رنگهای شاد برخوردار است که شکل جذابی برای کودکان داشته باشد

همچنین برروی کاغذ کادو نقاشی چند پروانه به چشم میخورد و جذابیت آن را برای کودکان دوچندان کرده است.

جزئیات محصول
20002089
مرتبط با نام اهل البیت علیهم السلام
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
مناسبت اصلی
نیمه شعبان
جنس
تحریر
گلاسه
ابعاد
45*60 سانتیمتر
گروه سنی
کودک و نوجوان
وزن با بسته‌بندی
20 گرم
نظرات خریداران
نمایش همه
پیشنهاد کاربران
5 محصول دیگر در این شاخه:
‎11,900 تومان
کاغذ کادو تک عددی با شعار "تو را من چشم در راهم" ابعاد: 45*60 سانتی متر شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی  در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را بسته بندی کنید و جلوه...
‎10,500 تومان
کاغذ کادو با شعار "تو کهکشان نوشته غدیر راه بهشته" این محصول  در دو نوع تحریر و گلاسه می باشد  ابعاد : 45*62 سانتی متر  کاغذ کادو مناسب برای بسته بندی هدایای شما در انواع مناسبت ها
‎14,200 تومان
کاغذ کادو تک عددی با شعار " تا نیایی گره از کار بشر وا نشود" ابعاد: 50*70 سانتی متر شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی  در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را بسته بندی کنید...
‎10,500 تومان
کاغذ کادو مناسب برای بسته بندی هدایای شما در انواع مناسبت ها جنس این محصول از نوع تحریر  می باشد  شما می توانید با استفاده از این کاغذ کادو مذهبی در ایام مناسبتی در ایستگاه های صلواتی یا مسابقات مذهبی هدایای خود را...

حساب کاربری

خانه

جستجو و دسته بندی

محصولات منتخب غدیر

محصولات منتخب محرم

برای ذخیره محصولات مورد علاقه تان وارد حساب کاربری شوید.

ورود